torsdag 22 mars 2007

Syrran cashar in på Anna Nicole Smiths misär

Vad gör man när ens syrra just dött? Sörjer? Nej för sjutton, man skriver givetvis fort som fan en bok om det hela och blir rik. Ja, åtminstone om man heter Donna Hogan.

Halvsyrran till nyligen bortgångna Anna Nicole Smith bodde aldrig tillsammans med 90-talets Marilyn Monroe, men tro inte att det hindrar henne. Tillsammans med Henrietta Tiefenthaler har hon hafsigt plitat ned “Train Wreck: The Life and Death of Anna Nicole Smith”.

Redan den 10 april är det tänkt att biografin ska släppas. Inte dåligt med tanke på att Anna Nicole Smith dog den 8 februari. En inte allt för vild gissning är att de två författarna just nu avvaktar faderskapstestets utfall.

Den bittra fejden om Hennes & Mauritz-modellens efterlämnade dotter, mellan farsor-aspiranterna Howard K. Stern och Larry Birkhead är så smutsig att den givetvis måste vara med i sin helhet. Boken beskrivs trots allt av förlaget Phoenix Books som den ”definitiva berättelsen om uppgången och det snabba fallet för en av de starkast lysande personligheterna på den amerikanska himlen”.

När och om en svensk översättning av biografin släpps ska vi låta vara osagt.

ANDERS GUSTAVSSON

Inga kommentarer: